Resultaten 1 tot 5 van de 5

Onderwerp: Voorbumper A3 8L demonteren

  1. #1

    Standaard Voorbumper A3 8L demonteren

    Ik wil maandagochtend mn faceliftkoplampen in gaan bouwen. Nu was ik benieuwd hoe ik de voorbumper moet verwijderen. Welke plaatsen de "schroeven" zitten, zal ook wel weer stevig geklikt zitten Audi kennende... iemand tips? En hoe hebben jullie na het verwijderen van dat hoekje het zijscherm behandeld? gespoten? gekwast?

  2. #2

    Standaard

    Voorbumper zit vast met 2 schroeven onderin de bumper, een aantal drukpinnetjes onder de motorkap en een aantal schroeven in de zijkant van de wielkast. Ik ben er nog niet helemaal uit hoe het precies werkt met de wielkuipen maar volgens mij kun je die het beste helemaal losschroeven, zo kun je er iig een heel stuk beter bij.

    Betreffende het zagen; er is genoeg te vinden met de search hier. Zou er even wat tijd voor uittrekken om het netjes te maken. Zorg voor een dremel, dan kun je alles netjes afwerken. Ook moet je een hoekje uit de bumperrail zagen zodat de lampen mooi gaan passen. Ik heb een lakstift bij de dealer gehaald en hiermee het geslepen gedeelte 3x mee ingesmeerd. Daaronder zit een enkele laag oranje menie. Zal van de zomer de bumper er eens afhalen, kijken hoe het er dan na 1,5 jaar uitziet.

    Succes er mee!
    Je bent tevreden met wat je hebt totdat je iets beters kunt krijgen.

  3. #3

    Standaard

    Ik heb al aardig gezocht :P Uhm hoekje uit de bumperrail? die benk nog nooit tegengekomen in de search.

    Iig bedankt! We zien wel wat we maandag aantreffen.

  4. #4

    Standaard

    Het is gelukt! ze zitten er in! en ik heb een kleine kier aan de onderzijde bij mn knipperlichten.. (zoals zoveel :P) Nu alleen nog ff koplampen afstellen en klaar is kees.. Iemand een idee hoe dat ff snel te doen zodat ik vanavond zonder knipperende tegenliggers de weg op kan?!

  5. #5

    Standaard

    Een wagen voor een muur zetten die afgestelde lampen heeft. Dan met je eigen wagen ernaast gaan staan, en ongeveer even hoog je lampen afstellen als de wagen naast je. Dat is voldoende voor eventjes, later toch juist laten stellen voor een specialist is verstandig.

    Let wel dat je een wagen ter vergelijking neemt die een beetje dezelfde hoogte heeft.

    Succes ermee.


Forum Rechten

  • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
  • Je mag geen reacties plaatsen
  • Je mag geen bijlagen toevoegen
  • Je mag jouw berichten niet wijzigen
  •